inchirieri masini

 

Spalatorie auto

Echipa noastra va ofera servicii de detailing auto interior si exterior la preturi foarte bune. Doriti ca masina dumneavoastra sa arate perfect? Apelati la serviciile de mai jos.

Detailing exterior (polish auto)
Detailing exterior (polish auto)

Pentru un detailing exterior de calitate trebuie sa beneficiati de urmatoarele servicii prespalare si spalare solutie speciala polish de la 1 pana la 3 treceri in functie de starea suprafetei lacuite polish abraziv polish intermediar polish de luciu degresat si curatat jenti dressing pe cauciucuri etc.

Detalii

Curatare Motor
Curatare Motor

Pasii pentru curatarea corecta a motorului sunt: 1. Curatarea motorului incepe cu izolarea componentelor electrice care pot fi afectate de apa. 2. Urmatorul pas consta in prespalarea acestuia cu un jet de apa cu presiune scazuta dupa ce acesta s-a racit. 3. Aplicarea solutiei degresante ce inlatura uleiurile de pe componentele motorului. 4. Clatirea motorului si a materialului textil aflat pe partea inferioara a capotei. etc.

Detalii

Detailing interior
Detailing interior

Pachetul complet de detailing interior cuprinde urmatoarele operatiuni aspirare mochete, scaune, bancheta, portbagaj si portiere curatare portiere, bord, plafon, tapiterie, mocheta curatare guri de ventilatie, stalpi, spatiu roata de rezerva, inclusiv roata etc.

Detalii